Ingatlanpiac A-tól Z-ig

Savaria Home

Savaria Home

Eladnád a lakást? Akkor ne így hirdess!

9 hasznos tanács vevőcsalogatáshoz

2019. május 30. - Savaria Home

A lakáseladásnál általában a két legfontosabb szempont: minél gyorsabban és minél jobb áron keljen el az ingatlan. Sokan gondolják, hogy néhány fotó elég az érdeklődés felkeltéséhez, aztán már megy minden a maga útján. A tapasztalt ingatlanértékesítők tudják, ez nagy tévedés.

Tovább

Akinél az ügyfélből sokszor barát lesz

Bemutatkozunk: Cseppán Lilla ingatlanközvetítő

Úgy lett ingatlanközvetítő, hogy eladta a lakását. Pontosabban segítettek neki azok, akik ma már a munkatársai. Mint sokan, Cseppán Lilla is saját bőrén tanulta meg, hogy jobban jár az ember, ha szakemberre bízza a lakásértékesítést, mint hogy maga próbálkozzon vele.

Tovább

Hogyan lehet kevésből sok milliód kockázat nélkül?

Vegyél fel hitelt!

A hitel az nem jó, az félelmetes, veszélyes – így érzi a legtöbb ember. Pedig kifejezetten pozitív lehetőségként is tekinthetünk rá, ha kicsit is bátrak vagyunk. Hogyan is?

Tovább

11 fontos tanács lakáseladáshoz

Mit kell tenned, mielőtt megérkezik a vevőjelölt?

Ha sikeres akarsz lenni a lakáseladásban, a lehető legvonzóbb képet kell mutatnod az ingatlanról. Alap a jó fotó, de az sem mindegy, mit és hogyan mutatunk a vásárlójelöltnek.

Tovább

Mire jó a lakástakarék?

Lehet saját otthonod CSOK nélkül is!

Mindenkiben megvan a vágy, hogy saját otthona, lakása legyen, de az a 15-20-30 millió forint ritkán áll rendelkezésre, ami a vásárláshoz vagy felújításhoz szükséges. Az ingatlanok ára folyamatosan emelkedik, a fizetések viszont kevésbé, ez a hitelhez szükséges önrész miatt is gond. Mi a megoldás?

Tovább

Amikor a munka szinte már hobbi

Bemutatkozunk: Szalai Katalin, ingatlanközvetítő

Szerencsés ember, akinek olyan a munkája, amit örömmel csinál. Jó helyen, jó emberek között, jó hangulatban, érdekes feladatokkal, izgalmas kihívásokkal: van egyáltalán ilyen? Túl szép is lenne – mondjuk sokan, irigylésre méltó, akinek ez megadatik.

Tovább

Felejtsd el a villanyszámlát!

Elképzelted már, hogy milyen lenne, ha nem találnál többé villanyszámlát a postaládában? Ha nem kellene folyton figyelni arra, nem ég-e feleslegesen a villany? Ha nem szennyeznéd vele a környezetet? Pedig nem lehetetlen.

Tovább

Miért érdemes ingatlanközvetítő segítségét kérni?

Egy jó szakember sokat spórolhat neked

  Aki lakást, házat szeretne venni vagy eladni, gyakran azért vág bele maga ebbe a vállalkozásba, mert takarékoskodni akar, nem szeretne sikerdíjat fizetni ingatlanszakértőnek. Pedig egy jó közvetítővel többet spórolhatunk, mint gondolnánk.

Tovább

Időt, pénzt és energiát spórolnál?

Intézd a lakáshiteledet az ingatlanirodákban

  Ma már nagyon sok honlapon kikalkulálhatja bárki azt, hogy mekkora lakáshitelt vehet igénybe, amikor ingatlant szeretne vásárolni. Önmagában azonban egy táblázat csak hozzávetőleges számot ad, pontos információért mindig érdemes szakemberhez fordulni - mondja a tanácsadó.

Tovább
süti beállítások módosítása