Ingatlanpiac A-tól Z-ig

Savaria Home

Savaria Home

Amikor a munka szinte már hobbi

Bemutatkozunk: Szalai Katalin, ingatlanközvetítő

2019. május 09. - Savaria Home

sh_szalai_katalin.jpg

Szerencsés ember, akinek olyan a munkája, amit örömmel csinál. Jó helyen, jó emberek között, jó hangulatban, érdekes feladatokkal, izgalmas kihívásokkal: van egyáltalán ilyen? Túl szép is lenne – mondjuk sokan, irigylésre méltó, akinek ez megadatik.

Szalai Katalin, vérbeli ingatlanközvetítő, beszélgettünk már vele a munkájáról. Azt mondja, büszke magára, büszke a cégére, büszke a kollégáira. És büszke az ügyfeleire is, akik tudják, jól választanak, ha őket bízzák meg eladással vásárlással egyaránt. 

Katalin négy éve dolgozik a csapatban, de a szakmát több mint 20 éve kezdte. Élete során gyakran költözött, így több városban, több ingatlanközvetítő cégnél is dolgozott már, rengeteget tanult, nagyon sok tapasztalattal lett gazdagabb. Budapesten kezdett, az akkor még Új Otthon Centrumnál, mely nem franchise iroda volt és kizárólag új ingatlanok értékesítésével foglalkozott. Kiváló munkát végzett, hiszen maga az értékesítési igazgató csábította el a saját cégéhez, így került a Palace Ingatlanhoz.

szalai_kati.jpg

(anno a Palace Ingatlannál)

- Emlékszem, egyedül ültem a Révay utcai irodában, az ablak tűzfalra nézett – meséli - bár nem volt időm kifelé nézegetni, annyi vevő volt. „Asztaltól” adtam el a lakásokat, alaprajzzal - sokszor szinte azt sem tudtam hol van a telek.

De jött a szerelem, ami gyakran megváltoztatja az ember életét. Katalin is követte párját, akit sportolói karrierje hol ide, hol oda vezetett. Először az országot hagyta el, de néhány év után visszatérve „csak” várost váltott. Győrben telepedtek le.

-Imádtam ott is dolgozni, hamar megismertem és megszerettem a várost – mondja - szerencsére „ő is engem”. Majd a sportoló páromnak pár év múlva újabb külföldi ajánlata érkezett, hát mentünk az ekkor már a három hónapos kislányunkkal együtt. Ciprus szép volt, jó volt, teli kedves emberekkel… De az EU ultimátumot adott a szigetországnak, így a sport klubnak sem volt már akkora a büdzséje. Váltanunk kellett újra, szerencsére épp akkor érkezett Szombathelyről ez a remek ajánlat, jó lehetőségekkel. Ennek már hat éve, azóta itt élünk és dolgozunk.

szalai_kati_2.jpg

(és a Savaria Home-nál)

Katalin megtalálta a helyét, maradt a szakmában, amit nagyon szeret. A Savaria Home pedig a szíve csücske, sosem dolgozott franchise jellegű ingatlan irodában, hiába is kérték rá. Azt mondja, „élete legkiegyensúlyozottabb cégénél” keresi a kenyerét. Szereti a munkáját, kollégáit, főnökét, valóban megtalálta a helyét véli. Kell ennél több?

A bejegyzés trackback címe:

https://savariahome.blog.hu/api/trackback/id/tr2314814650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása